Accessoires en toebehoren

Om uw apotheek uit te rusten van het capsuleerapparaat tot het wachtloket!

Voor uw apotheekbereidingen

Naast de inrichting van apotheken zorgt TecnyFarma ook voor uw accessoires en alle apparatuur die nodig is voor het functioneren van uw apotheek, laboratorium, consultatieruimte, wachtruimte of zelfs de privégedeelten van de apotheek. TecnyFarma biedt een ruime keuze artikelen aan om uw apotheek uit te rusten!

Capsuleerapparaten & laders

Een capsuleerapparaat is een must voor uw apotheek! Een snelle en eenvoudige manier voor de realisatie van grote hoeveelheden van capsules. Onze modellen zijn verkrijgbaar voor 60, 100, 120 en 200 capsules met diam. 0,00,000,1,2,3,4 De lader is essentieel om de capsules automatisch in de capsulevuller te plaatsen in plaats van met de hand. Vermindert het risico op besmettingen wanneer de capsules wordt aangeraakt. Het apparaat is snel en gemakkelijk schoon te maken.

FarmaTherm®

Bent u op zoek naar kwaliteitskoelkasten om uw apotheek mee uit te rusten? Farmatherm is ideaal voor het bewaren van uw thermogevoelige producten. Bovendien verbruikt hij weinig energie, wat een aanzienlijk voordeel is!

POEDERMIXER

Onze apotheek poedermixer is een geweldige tijdbespaarder voor uw bereidingen. Hij is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het doordachte ontwerp in gepolijst en hygiënisch roestvrij staal. Deze mixer kan tot 1 kg poeder mengen. Gemakkelijk in onderhoud.

Lichtgevende led kruisen en installatie

Wat zou een apotheek zijn zonder zijn ledkruis? TecnyFarma heeft een catalogus van ledkruisen volgens uw behoeften. Ontdek ook onze installatie- en onderhoudsdiensten

Ledkruisen voor binnen en buiten

TecnyFarma heeft een catalogus van LED kruisen met een laag energieverbruik. Afhankelijk van uw behoeften, binnen en/of buiten, hebben wij verschillende soorten kruisen met verschillende functionaliteiten. U kan bv. Ook berichten laten scrollen (dienstroosters, aanwezigheidsdienst, aankondigingen, promoties, animaties).

Installatie en onderhoud

Wij hebben onze installatie- en onderhoudsservice. In geval van een defect of een probleem zal ons technisch team U behelpen en indien noodzakelijk ter plaatse komen.

Modulaire en transporteerbare gondels

U kunt winkelpaden creëren (routing) in uw commerciële ruimte, waardoor u producten en promoties in de kijker kan zetten.

Modulaire en transporteerbare gondels

U kunt winkelpaden creëren (routing) in uw commerciële ruimte, waardoor u producten en promoties in de kijker kan zetten.

Gondels van methacrylaat

Ideaal om uw promoties en speciale aanbiedingen in de kijker te zetten zodoende impulsaankopen te stimuleren

Afgeronde gondels

Creëer zones, hiermee kan U bv een kinderhoek integreren zonder exporuimte te verliezen

Gondels op wielen

Hiermee kunt u gemakkelijk uw circulatie in uw apotheek veranderen. Aanpassing van uw commerciële ruimte waar en wanneer U dat wenst

Voor een succesvolle shopping!

Winkelmand

Optimaliseer de winkelervaring van de klant met praktische en gepersonaliseerde accessoire. Wij hebben een complete catalogus om van het winkelen in uw commerciële ruimte een aangename ervaring te maken.

Taxom

Afhankelijk van uw meubilair (metaal of hout) bieden wij u het systeem Taxom aan voor een gedetailleerde en esthetische weergave van uw prijzen.

Gegroefde panelen en haken

Ontdek ons ruim assortiment haken waarmee u uw producten kunt ophangen aan uw gegroefde panelen. Organiseer uw apotheek op de beste manier en optimaliseer uw ruimte.

CONTACTEER ONZE KLANTENDIENST OM TE BESTELLEN

Voor de inrichting van uw apotheek. Ontvang onze catalogus met onze accessoires en toebehoren. Bezoek van één van onze vertegenwoordigers en een gratis prijsofferte, zonder  enige verplichting wordt U aangeboden.