Apotheek inrichtingen

Wij ontwerpen uw apotheek van A tot Z

De inrichting waar u van droomt

Wij helpen U uw volledige apotheek te verbeteren om uw klantenkring te vergroten en uw omzet te verhogen. Wij creëren themahoeken met op maat gemaakte sferen, aangepast aan de oppervlakte van uw apotheek.

ROBOTISATIE & AUTOMATISATIE

TecnyFarma is gespecialiseerd in automatisering en het afleveren van geneesmiddelen. Automatiseren heeft volgende voordelen: tijdbesparing, laag energieverbruik, vermindering van het risico op behandelingsfouten.

Category management & marketinganalyse

Maakt u optimaal een winstgevend gebruik van de verkoopruimte? Biedt de circulatie u de mogelijkheid om zoveel mogelijk producten te tonen? Worden uw producten op de best mogelijke manier tentoongesteld? Ons marketingteam voert een volledige studie uit van uw apotheek om de binneninrichting en de omzet te optimaliseren. Category Management is een reeks kleine details die een direct verschil maken voor uw omzet! Het is dus belangrijk om goed omringd te zijn!

Aangepast meubilair

Metalen, houten of glazen meubilair. Om uw producten in de kijker te zetten, maken wij uw meubels op maat, zodat ze perfect bij uw verkoopruimte passen.

Toonbank

De plaats van uitwisseling, advies en delen. Wij creëren de toonbank die bij u en uw ruimte past, zowel nieuw meubilair als een relooking van uw bestaande toonbank is mogelijk.

Relooking

Wilt u uw inrichting opfrissen zonder grote werken uit te voeren? Dan is een relooking de ideale oplossing! Of het nu gaat om een nieuwe signalisatie of het bekleden van een deel van uw meubilair, u kunt rekenen op ons team om een gepersonaliseerd en efficiënt project uit te werken. Wilt u oude elementen in uw apotheek benadrukken? Wij zullen ze attractief maken!

Verlichtingsstudie

Meer verkopen en tegelijkertijd uw elektriciteitsrekening verlagen? Dat is de belofte van TecnyFarma, dankzij een hoogwaardige, energiezuinige apparatuur en een doordacht verlichtingsplan. Wij helpen u om uw klanten vanaf de ingang een positieve indruk te geven en de producten in uw commerciële ruimtes doeltreffend te accentueren.

Overgangsoplossingen

Uw activiteit voortzetten gedurende de werken ? Dit is mogelijk! Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, TecnyFarma beschikt over verschillende oplossingen om uw comfort en dat van uw cliënten te garanderen. Een container kan ingericht worden met commerciële ruimte en een bereidingslaboratorium , een echte ``mini-apotheek`` om uw comfort en dat van uw cliënten te garanderen gedurende de werken.

Uitstalbord en signalisatie

Win aan zichtbaarheid met een doordachte visuele communicatie. Een zichtbare signalisatie en aantrekkelijke etalage zorgen er voor dat u als klant sneller geneigd is de apotheek te bezoeken. Onze grafische afdeling ontwerpt uw persoonlijke binnen- en buitensignalisatie in overeenstemming met uw verwachtingen, uw stijl en uw budget.

Opvolging van uw project

Ons team van architecten staat tot uw beschikking. In functie van uw verzoek, stellen wij u een voorontwerp voor. Dit ontwerp bevat gedetailleerde plannen met een realistische 3D-simulatie van uw toekomstige apotheek, alsof u er zelf in staat! Wij volgen stap voor stap de werken van uw project op.

Projecten van A tot Z

TecnyFarma realiseert zowel ruwbouwprojecten (wind- en waterdicht) alsook de uitbreiding van een bestaand gebouw. Inrichting en opbouw door éénzelfde partij, dit bespaart U veel tijd en organisatie. Vertrouw het project van uw dromen toe aan Tecnyfarma, een bekwaam bedrijf met ervaring sinds 1981!

Accessoires en uitrusting

Naast de inrichting van apotheken biedt TecnyFarma ook accessoires aan alsook andere elementen om de werking van uw apotheek te optimaliseren bv. Ledkruisen, capsuleerapparaten, koelkasten, poeder mengmixers, wachtloketten,…

Waarom uw keuze voor tecnyfarma?

De beste garantie die wij U aanbieden is de tevredenheid van onze klanten

Waarom uw keuze voor TecnyFarma?

De beste garantie die wij U aanbieden is de tevredenheid van onze klanten

CONTACTEER ONS

Voor de verbouwing van uw apotheek. Een bezoek van één van onze interieuradviseurs. Gratis offerte en vrijblijvend verbintenis.

    BEKIJK HIER ONZE LAATSTE APOTHEEK INRICHTINGEN

    BEKIJK HIER ONZE LAATSTE APOTHEEK INRICHTINGEN