Winkel inrichtingen

Optimaliseer uw verkoopruimte

De inrichting waar u van droomt

Wij kunnen u helpen uw winkel te verbeteren om de klantenkring uit te breiden, uw klantenportefeuille te ontwikkelen en uw omzet te verhogen. Wij creëren themahoeken op maat met een aangename sfeer, aangepast aan uw commerciële zone.

ANALYSE VAN UW BEDRIJF

Gebruikt u uw verkoopruimte optimaal en winstgevend? Staat de circulatiestroom toe dat zoveel mogelijk producten zichtbaar zijn? Worden uw producten op de best mogelijke manier tentoongesteld? Dankzij onze knowhow als inrichter weten wij hoe wij uw ruimte esthetisch, functioneel en verkoopbevorderend kunnen maken, met respect voor

FRANCHISING INRICHTINGEN

Heeft u meerdere winkels? Tecnyfarma werkt samen met grote merken voor het ontwerp, de binnen- en buitenvisualisatie, het categoriebeheer en het ontwerp van meubilair op maat. Het is mogelijk om etablissementen te creëren met dezelfde filosofie of unieke etablissementen.

AANGEPAST MEUBILAIR

Wij ontwerpen uw display en een specifiek meubilair voor retail. Metalen, houten of glazen meubelen, wij maken uw meubilair op maat in onze fabriek zodat ze perfect passen in uw verkoopruimte.

Relooking

Wilt u uw inrichting opfrissen zonder grote werken uit te voeren? Een relooking is de ideale oplossing! Of het nu gaat om een nieuwe signalisatie of het herbekleden van een deel van uw meubilair, u kunt rekenen op ons team om een gepersonaliseerd en doeltreffend project uit te werken. Wilt u oude elementen in uw winkel in de kijker zetten? Wij zullen ze subliem maken!

VERLICHTING STUDIE

Meer verkopen en tegelijkertijd uw elektriciteitsrekening verlagen? Dat is de belofte van TecnyFarma, dankzij hoogwaardige, energiezuinige apparatuur en een doorgedacht verlichtingsplan, helpen wij u om uw klanten vanaf de ingang een positieve indruk te geven en uw commerciële ruimtes doeltreffend te accentueren.

VISUELE COMMUNICATIE

Win aan zichtbaarheid met een goed doordachte visuele communicatie. Het is makkelijker om binnen te komen te lopen als U een aantrekking hebt door uw venster. Onze afdeling grafisme zal uw binnen- en buitenvisualisatie creëren in overeenstemming met uw verwachtingen, uw stijl en uw budget.

OPVOLGING VAN UW PROJECT

Ons team van architecten staat tot uw beschikking. Aansluitend aan uw verzoek, stellen wij u een voorontwerp voor. Gedetailleerde plannen met een 3D-simulatie van uw toekomstige winkel meer dan realistisch, alsof u er zelf bij bent! Wij zullen stap per stap de bouw van uw project opvolgen.

PROJECTEN VAN A TOT Z

De ruwbouw is de basis van een solide constructie, het is de schepping van de structuur van uw optiek, het vertrekpunt. Bij TecnyFarma voeren wij de ruwbouw uit, zowel nieuwbouw en evenals de afwerking of de uitbreiding van een bestaand gebouw. Een groot voordeel in termen van tijd en organisatie. Door ons de constructie toe te vertrouwen, vertrouwt u het project van uw dromen toe aan een bekwaam bedrijf met ervaring sinds 1981!

CONTACTEER ONS

Voor een verbouwing van uw commerciële ruimte. Bezoek van een inrichtingsadviseur. Gratis en een vrijblijvende prijsopgave.

    TREF ONZE LAATSTE RETAIL INRICHTINGEN AAN