Inrichting medische ruimte

Optimaliseer de kwaliteit van uw medische ruimte

Medisch centrum en ziekenhuis

Ziekenhuizen, zorgcentra, labo’s, medische praktijken, enz. Een gebruiksvriendelijke werkruimte die aansluit bij uw werkmethoden is essentieel. Het comfort van uw cliënten en de efficiëntie van uw personeel staan op het spel. U het leven gemakkelijker maken is onze taak.

Dierenartsenpraktijk

Wij richten uw dierenartsenpraktijk zo in dat deze gastvrij is voor uw klanten en rustgevend voor hun huisdieren. Dankzij onze knowhow als installateurs weten wij hoe we Uw praktijk zo functioneel mogelijk kunnen inrichten met respect voor uw persoonlijkheid en de behoeften van onze dierenvrienden!

AANGEPAST MEUBILAIR

Metalen, houten of glazen meubels. Ons meubilair wordt op maat gemaakt in onze fabriek om uw medische ruimte te voorzien van een optimale werkomgeving voor het verplegend personeel en een aangename plaats voor uw patiënten.

Visuele communicatie

Win aan zichtbaarheid met een goed doordachte visuele communicatie. Het is makkelijker om binnen te komen te lopen als U een aantrekking hebt door uw venster. Onze afdeling grafisme zal uw binnen- en buitenvisualisatie creëren in overeenstemming met uw verwachtingen, uw stijl en uw budget.

Opvolging van uw project

Ons team van architecten staat tot uw beschikking. Aansluitend aan uw verzoek, stellen wij u een voorontwerp voor. Gedetailleerde plannen met een 3D-simulatie van uw toekomstig project meer dan realistisch, alsof u er zelf bij bent! Wij zullen stap per stap de bouw van uw project opvolgen

PROJECTEN VAN A TOT Z

De ruwbouw is de basis van een solide constructie, het is de schepping van de structuur van uw optiek, het vertrekpunt. Bij TecnyFarma voeren wij de ruwbouw uit, zowel nieuwbouw en evenals de afwerking of de uitbreiding van een bestaand gebouw. Een groot voordeel in termen van tijd en organisatie. Door ons de constructie toe te vertrouwen, vertrouwt u het project van uw dromen toe aan een bekwaam bedrijf met ervaring sinds 1981!

CONTACTEER ONS

Voor de inrichting van uw project. Bezoek van een planningsadviseur. Gratis en vrijblijvende prijsopgave.

    TREF ONZE LAATSTE MEDISCHE INRICHTINGEN