Apotheken
Als gekwalificeerde partner, helpen wij Uw gehele apotheek hieromtrent te verbeteren, met als resultaat de loyaliteit van uw klanten te behouden, uw klantenportefeuille uit te breiden en uw omzetcijfer te verhogen.

Voorstudie van uw apotheek
Onze apotheker, Thibaut Uylenbroeck, maakt een volledige studie van uw apotheek om uw inrichting te optimaliseren en uw verkoop te stimuleren.
Gebruikt U optimaal en winstgevend uw verkoopruimte? Maakt de circulatie van de klant het mogelijk om de meeste producten te kunnen zien ? Zijn uw producten op een optimale wijze zichtbaar? Is de keuze van uw assortiment consistent? Heeft u een goede rotatie van de voorraad?

Is uw omzetcijfer equivalent aan uw verkoopruimte?

Het optimaliseren van de positionering van uw producten in uw apotheek
Onze merchandising consultante, Martine Laurent, helpt u bij het positioneren van de diverse producten met betrekking tot uw assortiment te definiëren. Ruimdenkend en gewijd aan de plaats van de drogisterijproducten, zal zij hierdoor het aanbod van het assortiment verduidelijken en toegankelijk maken aan uw klanten. Zij zal U begeleiden om de producten in overeenstemming met deze logica uit te stallen.

Het management van de categoriën is een opeenvolging van kleine details die onmiddelijk het verschil maken op uw zakencijfer ! Het is belangrijk om U door onze specialist te laten begeleiden!

Optieken
U kent uw klanten en wij weten heel goed hoe wij uw zaak esthetisch, functioneel en bevorderlijk voor de verkoop kunnen maken, en dit met respect voor uw persoonlijkheid en uw budget.
Neem vrijblijvend contact op met ons , wanneer het U het beste past, en ontvang een bezoek van een van onze medewerkers.

Retail
“U hebt maar één kans om een goede indruk te maken”. Iedere zaak definieert zijn eigen identiteit, dit is in de huidige maatschappij een must geworden. Aan ons om samen met U een concept te definiëren, dit leven in te blazen, dit is niet vanzelfsprekend, laat U daarom omringen door professionals. Onze specialisten benutten hun vaardigheden als service voor uw project. Veel bekende merkzaken hebben vertrouwen in ons. Waarom U niet?

Gezondheidszorg
Verpleeghuizen, laboratoria, ziekenhuizen, medische kantoren en dierenartsen: Tecnyfarma heeft altijd een oplossing!
Alles begint met het comfort van uw patiënten en de effectiviteit van uw medewerkers.
Verwelkomen, organiseren, voorbereiden, rangschikken…, het werk is gevarieerd! De indeling van de ruimte heeft een aanzienlijke invloed op de goede efficiënte uitvoering van iedere taak.
U het leven te vergemakkelijken, dat is onze taak.

Relooking
U wenst uw werkruimte te vernieuwen zonder het uitvoeren van grote werken? De relooking is de perfecte oplossing! Of het hier over een nieuwe signalisatie gaat of de aanpassing van uw meubilair, kunt u op ons team rekenen om een gepersonaliseerd en efficiënt project te ontwikkelen.

Verlichtingsstudie
Uw zakencijfer verhogen en tegelijkertijd uw elektriciteitsrekening verlagen ! Dit is de belofte van Tecny Farma dankzij een intensief bestudeerd verlichtingsplan en het gebruik van kwalitatief en economisch materiaal. De klanten krijgen bij het betreden van uw zaak een positieve indruk van uw commerciële ruimte.