Over ons

Een mooi verhaal dat al meer dan 40 jaar duurt

ONZE GESCHIEDENIS

TecnyFarma werd in 1981 in België opgericht door een apotheker, Pierre-Pascal Hecq. Wie beter dan een apotheker zelf kan de behoeften van een apotheek begrijpen en deze op de beste manier inrichten? Het bedrijf vestigde al snel zijn kantoren in Frameries (België) en besloot volledig autonoom te worden door in 1982 een eigen fabriek op te richten voor het ontwerpen van meubilair en uitrusting voor apotheken. Onze fabriek bevindt zich in Miranda de Ebro in het noorden van Spanje, op slechts enkele uren van België, waar wij meubelair op maat ontwerpen, aangepast aan uw verkoopsruimte en niet andersom! In de loop der jaren is TecnyFarma erin geslaagd de zeer concurrerende markt het hoofd te bieden door haar aanbod te diversifiëren, haar digitale transformatie door te voeren en diensten te ontwikkelen die verband houden met de sector. In 2002 heeft TecnyFarma een eigen divisie opgericht voor de bouw van automatische dispenseermachines en robots. TecnyFarma biedt wereldwijd oplossingen voor ontwerp, de bouw en de inrichting van apotheken en commerciële ruimtes.

KIJKEN NAAR DE TOEKOMST

TecnyFarma heeft vandaag een internationale aanwezigheid en zeer goede reputatie, en toch zijn wij erin geslaagd een familiebedrijf te blijven dat dicht bij zijn klanten staat. In 40 jaar hebben wij wereldwijd meer dan 8.000 projecten uitgevoerd: België, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Portugal, Namibië, Mexico, enz. Wij luisteren naar onze klanten, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Tecnyfarma blijft zijn robotiserings- en automatiseringsoplossingen voor nieuwe technologische apotheken verder ontwikkelen. Wij streven ernaar de meest efficiënte oplossingen op de markt aan te bieden.

8000
INSTALLATIES WERELDWIJD
40
jaar ERVARING
2000
ROBOTS GEÏNSTALLEERD

Tecnyfarma in de wereld

Grenzen overschrijden, trends volgen en luisteren naar onze klanten, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Tecnyfarma fabriek in Spanje

Vele voordelen door TecnyFarma te gebruiken voor uw inrichting

Europese productie

Wij zijn ons bewust van onze ecologische impact, daarom werken wij met kwalitatieve, duurzame Europese materialen.

Snelle levering

Doordat we zelfvoorzienend zijn, kunnen wij snel op de bouwplaatsen leveren. TecnyFarma beschikt ook over een vloot transportwagens voor de levering van meubilair en toebehoren voor apotheken.

Op maat gemaakte meubels

Hierdoor kunnen wij 100% gepersonaliseerde projecten uitvoeren voor elk type commerciële ruimte (apotheek, optiekzaak, dierenartspraktijk, enz.)

Een verblijf op Finca Torre de Briñas tijdens uw bezoek aan de fabriek

Ons hotel is gelegen in Briñas, La Rioja, in het hart van de wijngaarden en aan de poort naar Baskenland.

10 minuten van onze fabriek

Snelle toegang tot de fabriek vanuit Torre de Briñas

Een unieke ervaring

Voor een bezoek in ons fabriek, kunt u uw logement reserveren in ons hotel Finca Torre de Briñas slechts tien minuten van elkaar verwijderd. Tijdens uw verblijf kunt u ook genieten van de wijngaarden in La Rioja.

Made in TecnyFarma

Dankzij onze know-how als installateur, werd het hotel ontworpen door ons team